Kutu Kutu Moda - Aylık Sürpriz Kutu

11 Şubat 2013 Pazartesi

*** TANITIM: Lady Kokoş Bayan İç Giyim ***

Firma Hakkında:
Lady Kokoş bayan iç giyim, şu an internet üzerinden satış yapılan bayan iç giyim e-ticaret sitesi konseptinde iyi bir konuma sahip. Firmamız 2 yıldan beri müşterilerine uygun fiyatlandırmasıyla, kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet veriyor. Şu an sitemizde, elimizde satış grafiklerinin bulunduğu, yerel mağazalarda en çok satılan bayan iç giyim ürünlerini, internet sitemize entegre ettik. İnternet mağazamızda, sütyen takımlarını, jartiyerlerini, büstiyerleri, string ve slipleri, gelinler için iç giyim model ve çeşitlerini, atlet ve bluzları ve daha çeşitlerimizi bulabilirsiniz.
Ürünlerimize bakmak için www.ladykokos.com bayan iç giyim sitemizi görüp alışveriş yapabilirsiniz. Markalarımızda ilgi çekici Orkide, Pierre Cardin, Le jardin, Dagi, Y-London, Parigi, Doreanseve iç giyim sektörünün en iyi firmalarının ürünlerini bulabilirsiniz.

Firma ürünü kendi özel kutusunda gönderdi, böylece ister çekmecemde tek başına, isterse kutusunda saklayabilirim.

Siyah renge bayılırım, en sevdiğim renk. Çok da rahat ve kaliteli görünüyor, öyle süngeri çok yoğun olan aşırı destekli rahatsız sütyenlerden değil.

* Firmanın web sitesinde sütyenin yanı sıra aksesuar, atlet, bayan iç giyim, fantazi giyim, gecelik, jartiyer, korse ve leopar kategorileri de mevcut. Firmaya ayrıca Facebook sayfasından da ulaşabilirsiniz.

Seçtiklerim:






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder