Kutu Kutu Moda - Aylık Sürpriz Kutu

19 Şubat 2013 Salı

LEE COOPER 2013 İLKBAHAR YAZ KOLEKSİYONU İLE DENİM BAHARINI KARŞILIYOR!

1908’de Doğu Londra’da Middlesex Street’te 94-96 numaradaki harap binalarda doğan Lee Cooper markası Avrupa’nın en eski denim markası. Punk’ın Rock’ın ve her türlü gençlik hareketinin kalbi ve çıkış noktası olan 105 yıllık dünya devi Lee Cooper, 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonunda üç farklı tema ile yine karşınızda!



Heritage, Collage ve Vintage temaları ile bu yaz şık olduğunuz kadar da cool görüneceksiniz.

Denime dönüşü fazlasıyla yaşayacağımız ilkbahar yaz aylarında jean pantolonlardan, denim gömleklere, bermudalardan, etek ve elbiselere kadar geniş bir koleksiyon sizleri Lee Cooper mağazalarında bekliyor.



Her kesime hitap eden “Heritage” temasında rahatlık ve clean look dediğimiz hafif yıkamalar ön plana çıkıyor. Erkekte Harry, Jager gibi dar paça modeller popülerliğini korurken, tişört ve denim gömleklerinizi jean pantolon ve non-denim pantolonlarınızla kombinleyebilirsiniz.

Ekose ve desenli gömlekler ile yıkamalı ürünlerin canlı renkler ile birleştiği koleksiyonda, su yeşili, mint yeşili, sarı, turkuaz ve mercan gibi canlı renkler ile indigo ve lacivert gibi denimin vazgeçilmez renkleri ön plana çıkıyor. Kadın koleksiyonunda puantiyeli ve çiçek desenli ürünler, uçuşan denim kumaşlar ve neon renkler gardırobunuzun vazgeçilmezleri arasında olacak. Bol gömleklerinizi bell bottom, flare ve skinny pantolonlarınız ile kombinleyerek şıklığınızı rahatlıkla birleştirebilirsiniz. Bu koleksiyon ile kıştan bahara soft bir geçiş yapabilirsiniz.



İkinci olarak “College” teması ile genç ve sportif görünebilir, üniversite yıllarınıza geri dönebilirsiniz. Baskılı tişörtler, renkli non-denim pantolonlar, bermudalar ve ekoseli gömleklerle, enerjinizi tarzınızı kaybetmeden ortaya koyabilirsiniz. Bu temada lacivert, kirli beyaz, amazon yeşili, bordo, gri melanj yine öne çıkan renklerden...

Üçüncü tema ise her devirde özlem duyulan vazgeçilmez Vintage teması. Eskiye dönüşün en belirgin hissedildiği bu temada, yağ yıkamalar, yıpratmalı ürünler ve kullanılmış hissi veren detaylar göze çarpıyor. Toprak tonlarının, kiremit rengi, hardal rengi ve pastel tonların öne çıktığı bu koleksiyonda nostajik öğeleri bulmak mümkün.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder