Kutu Kutu Moda - Aylık Sürpriz Kutu

14 Eylül 2012 Cuma

Cosmofresh.com'da Planter's ürünleri %10 indirimli!


2'Sİ BİRARADA TEMİZLEME ÜRÜNÜ: Temizleme ürünü ile toniğin özelliklerini bir arada sunan (2si 1 arada) bu ürün cildi derinlemesine temizler ve tonik etkisiyle gözenekleri sıkılaştırır.

HASSAS CİLTLER İÇİN NEMLENDİRİCİ: Göz çevresi hariç tüm yüze dairesel hareketlerle uygulanır. Yumuşak ve haff dokusu ile cilt tarafından kolay emilir ve cilde hızla nüfuz eder. Cildin korunmasında kalkan görevi görür. Cilt daha canlı ve daha parlak bir görünüm alır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben içermez.

MASKE: Yeniden yapılandırma ve Peeling özelliği bulunan çift etkili maske, cilde uygulandığı ilk andan itibaren pürüzsüzlük ve parlaklık verir. İçerdiği doğal granüller ve Hyaluronik Asit ile cildi temizler ve cildi ölü hücrelerden arındırır.

GÖZ ÇEVRESİ KREMİ: Göz çevresindeki çizgilerin görünümünü içeriğindeki Hyaluronik Asit ve bitkisel maddeler ile azaltmaya yardımcı olur. Göz çevresinde lifting etkisi yaratır ve cildin elastikiyetini artırır.

ALOE VERA ORGANİC JEL: 0 saf Aloe Vera ile formüle edilmiştir. Cildi; güneş yanıkları, lekeler, böcek ısırması, kuruluk, kaşıntı hassasiyet gibi şikayetlere karşı korur. Cildi yumuşatır ve nemlendirir. Çocukların da rahatlıkla kullanabileceği bu ürün, hassas ciltte dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Parfüm, yağ ve paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

AYDINLATICI ANTI AGE SERUM: İpeksi bir yapıya sahip bu serum, ilk uygulamadan itibaren cildi daha aydınlık ve sıkı gösteren keratolojik ajanlar içerir. Bu yenilikçi formül göz çevresindeki mimik çizgilerinde de etkili olup, anti-aging ve lifting özelliği bulunmaktadır. Yüzdeki çizgilerde rahatlatıcı etkisi bulunurken, göz altı morluklarını azaltır ve cildi dinlendirir. İçeriğindeki Hyaluronik Asit, AHA ve hassas yağlar cildi nemlendirir, yumuşatır ve rahatlatır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben içermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder