Kutu Kutu Moda - Aylık Sürpriz Kutu

16 Temmuz 2012 Pazartesi

#10 Kazandıklarım


Geçtiğimiz gün sabah hastaneye gitmek üzere yola çıktığımda (ciddi bir şey yok neyse ki), posta kutusunun üzerinde bu güzel hediyelerden oluşan paketi gördüm. Tabi sağolsun bizim apartmanın meraklı komşuları ya da çocukları paketi bir güzel açmışlar. İçinden bir şey kaybolmamış olduğunu sanıyorum. Postacı da evime kadar getirmediği ve aşağıda kapı girişinde bıraktığı için bazen böyle şeyler olabiliyor. Neyse, yolda giderken paketi karıştırmaya başladım :) İçinden 6 muhteşem renkli saten eşarbın yanı sıra (renklerine gerçekten bayıldım) 2 de küçük tatlı sürpriz çıktı, tabi eve döner dönmez her birini 4 parçaya bölüp ev halkına bölüştürerek afiyetle yedik :D Çikolatalı gofrette Dido tadı aldım, ki benim en sevdiğim çikolatalardandır. Bu güzel hediyeyi nereden mi kazandım? Tabi ki Değmesin Yağlı Boya blogunun değerli sahibesinin yapmış olduğu çekilişten. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.
* Bu arada 3.5 aylık (hamile değilim :P) diyet ve spor maratonunun sonunda 7 kilo vermiş bulunmaktayım! Hala azimle devam ediyorum, henüz istediğim kiloya ulaşmama bayağı var :D

4 yorum:

  1. Şans eseri ulaşmış eline paket desene zaten beklediğimden uzun sürdü sana ulaşması bekleyen başka maceraları da varmış neyse ki hersey yerli yerinde çok şükür gönderdiklerimi begenmene sevindim kat kat helal olsun Rabbim güzel günlerde örtünmeyi nasip etsin insallah aile halkına selamlar bilseydim 4'er adet gonderirdim ;)
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, düşünmen yeter :) Buradan yürek dolusu sevgilerimi gönderiyorum...

      Sil
  2. Kilo verme azmini de ayrıca kutluyor devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. mini çekilişime de beklerim damlacım.

    YanıtlaSil