Kutu Kutu Moda - Aylık Sürpriz Kutu

29 Nisan 2016 Cuma

*** ÜRÜN İNCELEMESİ: Herbalife Bir Öğün Lezzet ***


Kilo verme olayı yine bu aralar gündemimde olan bir konu olduğundan, Fikri Mühim'den gelen davete hayır diyemedim :) Yıllar evvel büyük çabalarla verebildiğim 14 kilonun büyük bir bölümünü evlendiğimden bu yana 1.5 sene içerisinde geri aldığım için tekrar eski formuma kavuşmayı gerçekten çok istiyorum, çünkü hem her anlamda rahatsız hissediyorum, hem de giyecek kıyafet bulamıyorum (dolabımın çoğu zayıf dönemimde aldığım kıyafetlerden oluşuyor).


Elbette bu kiloları vermek kolay değil, büyük bir özveri gerekiyor. Hem şu gırtlağı tutabilmek (diyet yapmaktan bahsetmiyorum, tek çeşit yemek, porsiyonları küçültmek ve her dakika abuk subuk şeyler yememek yeterli), hem spor yapabilmek, hem bol su içebilmek ve kesinlikle kararlı olmak gerekiyor. Bunların yanı sıra kilo vermeye yardımcı takviye ürünlerden de yararlanılabilir. İlaç olayına karşıyım, fakat Herbalife Formül 1 Besleyici Shake Karışımı, hiçbir şekilde ilaç niteliğinde olmayan, protein ve temel besinlerin birleşiminden oluşan, aralarında B vitaminleri ve C vitamininin bulunduğu 22 vitamin ve kalsiyum, demir, mineral içeren son derece pratik bir ürün. Zaten denemeyi de bu yüzden kabul ettim.


Not: Paket elime geçtiğinde gördüm ki her nasılsa kutunun kapağı açılmış, ürün paket içerisine saçılmıştı.

250 ml süte, içinden çıkan ölçek yardımıyla 2 kaşık Herbalife karıştırmak yeterli. Yanında verdikleri shaker ile gayet rahat bir şekilde karıştırılabilir. İlk denememde çok çok koyu bir sonuç elde ettim. Hazırlaması aslında son derece kolay, ama ben galiba tam ayarı tutturamadım. İkinci denememde daha bir muhallebi kıvamında oldu (bu kez 1 kaşık ürün ekledim), fakat porsiyon olarak yine çok fazla geldi bana. Üçüncü denememde çok daha az süt ve çok daha az ürünle hazırladım. Bu kez porsiyon olarak uygundu, fakat sütle yaptığım tüm denemelerde tadı bana çok ağır geldi, hatta kimi zaman midem bulanacak hale geldim. Son denememde ise az bir miktar Herbalife ürünü yoğurtla karıştırdım, yine yiyemedim :( Zaten adının shake olduğuna bakmayın, içilebilecek değil, bildiğiniz bebek maması kıvamında yenebilecek bir ürün. Artık vanilya tadı mı çok baskın geldi, nedir bilemedim, fakat hiçbir denememde mutlu sona ulaşamadım. Eşime de denettim, hatta işyerine de götürdü yemek için; o bana kıyasla daha rahat tüketebildi. Ancak ikimizin de ortak kanısı, yedikten sonra yağlı olmamasına rağmen ağızda yağlı gibi bir kıvam bırakması, bunu sevmedik.


Genelde her şeyi yerim, yeni tatlara açığım, fakat damak tadı dolayısıyla maalesef tüketemediğim bir ürün oldu. Çünkü formu korumak için günde 1 öğün yerine, kilo vermek için de günde 2 öğün yerine tüketilmesi ve mümkünse başka bir şey yenmemesi gerekiyor. Ancak ben her denediğimde daha çok acıktım, midem bulandı ve koşa koşa buzdolabına gittim :( Bu ürünü rahatça tüketebilecek ve yanında başka bir şey yememeye dayanabilecek olanlar için güzel bir ürün, ama ben pas geçiyorum. Daha güzel ve içi baymayacak daha farklı bir aroma kullanılırsa tekrar deneyebilirim, ama şimdilik eski yöntemlere devam...

1 yorum:

  1. Bu urunun bir fikrimuhim uyesi olarsk deneyimleyip silecek ovezle mucadele veren aile uyelerime ve skrabalarima tanitmak isterim

    YanıtlaSil