Kutu Kutu Moda - Aylık Sürpriz Kutu

12 Haziran 2012 Salı

#7 Kazandıklarım

Artık benim de China Glaze ojelerim var! Sevgili Nimo Stylo blogundaki çekilişte Tanaçan'dan kazandım tüm bunları. 6 adet oje, tırnak süsleme şablonları ve numune olarak da manikür & pedikür tozu göndermişler. Ojelerden turuncu renkli olan yerine "Prey Tell" isimli başka bir oje seçmiştim, fakat herhalde stokta yok diye bunu gönderdiler. Olsun, diğer renklerin de hepsi birbirinden harika :)

Hemen denedim tabi. Yamuk yumuk sürdüm biraz ama idare edin :P Renklerin ismi serçe parmaktan başlayarak sırasıyla Kalahari Kiss / I'm Not Lion / Jungle Queen / Call Of The Wild / Adventure Red-Y. Başka ojelerin aksine bu ojeleri tırnaktan çıkarması da çok kolay; sadece kırmızı renk biraz kendini bıraktı tırnağıma ama genelde tüm kırmızı renklerde bu sıkıntı yaşanıyor. Bu arada turuncu renkli yani Sun Worshiper adlı ojeyi denemedim, çünkü bu rengi sevmediğim için belki hediye ederim diye kullanmadan kalsın dedim. Ama diğer renkleri kullanacağım mutlaka, hepsine bayıldım. 

1 yorum:

  1. Süper hepsi güle güle kullan . Ben de bloguma ve çekilişime beklerim http://myshimizu.blogspot.com/2012/05/benim-de-cekilisim-olsun.html

    YanıtlaSil