Kutu Kutu Moda - Aylık Sürpriz Kutu

20 Mart 2013 Çarşamba

Romwe Alışverişim :)

Romwe'den en son sipariş ettiğim cicilerimi paylaşmak istedim :)

Bu siyah tayta bayıldım. Kalın kumaştan yapılmış, ayrıca çok da zayıf gösteriyor. Gruptaki arkadaşlarım gözlerine inanamadı valla, ne kadar zayıf görünüyorsun dediler :) Bu taytı ilk müzik klibimizin çekimlerinde performans bölümünde giydim.

Bu kanatlı kuru kafa kolye tam benlik. Bu tür aksesuarları çok seviyorum. O yüzden hemen sipariş ettim :)

Bu krem rengi kazak hem çok rahat, hem de sıcacık tutuyor. Bunu da klibimizin senaryo bölümünde giydim.

Valla bu küpeleri sipariş ettim ama nerede kullanırım inanın hiç bilmiyorum :)

7 yorum:

  1. the earrings are amazing!

    www.trendinginfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. merhabalar,
    Ben de romwe den sipariş vermeyi düşünüyorum ama 50 dolar üstüne ücretsiz kargo diyor. tabi türkiye için geçerli mi bilmiyorum. ama 50 dolar olması için en az 2 3 tane ürün almam gerek.
    Önceden aliexpressden 2 tane ayakkabı sipariş ettim ve resmen dolandırıldım .
    bu yüzden tereddütteyim siz önceden alışveriş yapmışsınz fakat uzun süre geçmiş. görüşünüzü merak ediyorum cevap verirseniz mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Geçtiğimiz haftalarda Romwe'den üç parçalık (bot, pantolon, bluz) bir siparişim daha olmuştu (kargo ücretsizdi). Birkaç gün evvel elime ulaştı. Sadece pantolonu yanlış ölçüde yollamışlar, onu da telafi edeceklerini söylediler. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım hiç :)

      Sil
  3. Merhaba,
    Bir şey soracağım; ben romwe'den alışveriş yapmayı çok istiyorum, çok çok hoşuma gitti kıyafetleri fakat ebeveynlerim dolandırabilirler diye güvenmiyorlar. Bu çeşit bir sorunla karşılaştınız mı hiç? Romwe'den alışveriş yapmak güvenli mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, onlarca kez alışveriş yaptım Romwe'den, 1-2 kez beden konusunda sıkıntı yaşadım sadece, onun dışında bir problem olmadı :)

      Sil
  4. merhaba ayakkabı alışverişlerinde gümrük 77 lira vergi istiyor diye duydum siz üstte bot aldım yazmışsınız, nedir durum bilginiz varmı? ve şu an romwe de kargo sadece 50 dolar üzerine mi ücretsiz ben mi yanlış okudum acaba? teşekkürleer :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, botları alalı uzunca bir zaman oldu, o yüzden güncel durum nedir bilemiyorum, fakat bu botları aldığımda bir vergi ödememiştim :) Romwe'de eskiden ücretsiz kargo vardı, artık yok (ya da belli bir limiti var bilemiyorum), benim Romwe'de birikmiş kredim mevcut, o yüzden ürünleri ücretsiz alıyorum, fakat kargoya 15 dolar para ödüyorum son 2 seferdir.

      Sil