Kutu Kutu Moda - Aylık Sürpriz Kutu

23 Ağustos 2012 Perşembe

LEE COOPER RENKLİ AYAKKABI VE ÇANTALARI İLE RAHATLIĞIN SINIRLARINI ZORLAYIN!


Avrupa’nın en eski denim markası Lee Cooper RENKLİ CANVAS ayakkabı ve çantaları ile rahat ve kullanışlı.


Dikkat çekmeyi seven güzel ve karizmatik Lee Cooper kadın ve erkekleri stil ve kalitenin ön planda olduğu bu renkli ve cool ayakkabı ve çantalardan vazgeçemeyecek. Ayakkabılar 59 TL, çantalar 24,50 TL uygun fiyat seçenekleri ile de çok tercih ediliyor.



Mor, kırmızı, mavi, beyaz & siyah klasikliği ve denim görünümlü ayakkabılar kombinelerinizi tamamlayacak. Çantalarda sarı, yeşil ve beyaz rengin dışında denim görünümlü çantalar da ön planda.

Kadın ve erkekler için sayısız tasarım alternatifi sunulan koleksiyonda şehirli rahatlığı şıklıkla birleşiyor. Bu şıklığın vazgeçilmez parçası ürünler sonbaharın serin akşamlarında sizleri yalnız bırakmayacak.


Avrupa'nın ilk denim markası Lee Cooper, bir asırı aşkın bir süredir kalite ile eş anlamlı hale geldi. Bu süre içerisinde sürekli gelişime inanan Lee Cooper, iş kıyafeti ve ordu kıyafetinden, uluslararası moda parça konseptlerinden ilham alarak, yenilikçi moda parçaları üreterek yoluna devam ediyor. Kadınlar ve erkekler için modası asla geçmeyecek denim ve onları tamamlayacak üstler ve aksesuarlar tasarlayan Lee Cooper’ın 2012 sonbahar kış ürünlerini görmeniz için sizleri mağazalarımıza bekliyoruz.

1908’de Doğu Londra’da Middlesex Street’te 94-96 numaradaki harap binalarda doğan Lee Cooper markası Avrupa’nın en eski denim markalarından. 80’lerdeki efsane reklam filmini ve ‘Uvvah uvvah muck muck Lee Cooper’ sloganını unutmak imkansız. 104 yıllık dünya devi Lee Cooper yepyeni koleksiyonu ile YENİDEN TÜRKİYE’de.

Lee Cooper mağazaları: İstanbul Trump Towers Mall / İstanbul Carousel AVM / İstanbul Yenibosna İstanbul Krempark AVM / Ankara Kentpark AVM/ Ankara Nata Vega AVM / İzmir Agora AVM / İzmir Gaziemir Optimum/ Bursa Kent Meydanı AVM / Kahramanmaraş Trabzon Caddesi / Kahramanmaraş Fabrika / Mersin Forum Adana Optimum AVM / Bandırma Liman AVM / Denizli Sümerpark AVM / Diyarbakır Ninovapark AVM / Gaziantep Sankopark AVM / Adapazarı Serdivan AVM / Adana Optimum AVM / Kayseri Forum AVM / Samsun İstiklal Caddesi ve seçkin Boyner mağazalarında.


Daha fazla bilgi için: Lee Cooper_ Burcu Güven / Kurumsal İletişim / 0212 655 06 65

www.leecooper-turkey.com
www.facebook.com/leecooper-turkey

1 yorum: